maanantai 3. maaliskuuta 2008

Kansainvälisiä skeptikkoja

Koska julkisuudessa ja median toitotuksessa väitetään, että ilmastoskeptikot ovat minimaalinen ryhmä häiriöitä, jotka eivät usko IPCC:n väitteisiin päästöjen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, Marc Morano, joka on US-senaatin ympäristö ja yleistentöiden komitean tiedottaja, on laatinut listan noin 400:sta tutkijasta, jotka eivät usko väitettyyn "konsensukseen.

Lista on valitettavasti englanninkielinen En ole jaksanut kääntää listaa suomeksi, koska nimien lisäksi kunkin henkilön kohdalla on lyhyt selvitys taustoista ja mielipiteistä.

2 kommenttia:

Vaeltaja kirjoitti...

Tervehdys,
Onpa todella hyvä huomata että en ole yksin näiden mietteiden ja erilaisten mielipiteiden kanssa. Että on muitakin, jotka eivät usko uuteen ilmasto-uskontoon. Toivotan jaksamista tutkimuksissa ja vasta-argumenteissa että mediakin saataisiin pikkuhiljaa hiljenemään ilmastonmuutoksen toitottamisesta joka ohjelmassa jossa se suinkin on mahdollista.
Nyt pitäisi saada paljon tietoa niiltä tutkijoilta, jotka pohjaavat tietonsa tosiasioihin, eivätkä Al Goren maksamiin tutkimuksiin.

Boris Winterhalter kirjoitti...

Kiitos ystävällisistä sanoista. Tiede näyttää menettäneensä otteen ilmastonmuutoksessa sen politisoiduttua. Mediakin suhtautuu torjuvasti IPCC:n pelottelutaktiikkaa kritisoiviin kirjoituksiin. Itse yritän nimittelyistä huolimatta kantaa omaa taakkaani vaihtoehtoisen (oikeamman) ilmastotiedon puolesta. Pitäisi vain saada enemmän tutkijoita astumaan ulos kopistaan.